viaDanza de organisatie voor uw salsa reis naar Cuba Salsa reis, salsa, reis, salsa dansen, salsadansen, salsareis, salsaschool, salsa school, Cuba reis, Cubareizen, Havana,Trinidad, havana reis, havannareis, havana reizen,trinidad reis, vliegreis, , santeria, salsa ritme, levenslust, muziek, cubaanse stijl, lady style, muziek,vliegreis, vliegreizen, Holland, Amsterdam, nederland, Dans, dansen, dansreis,dans reis,dansreizen,danslessen,feest,alleenstaande reis, single reis, salsa dansschool, salsa reis cuba, salsareis cuba, fiesta´s, Cubaanse danspartner, dansschool cuba, dansschool havana
over viadanza het reisprogramma salsa cuba infos hotels prijzen en kalender online boeken contact

Accommodatie(s) in Havana vieja
Casas particulares **

Casas particulares is een pension dat in particuliere handen is en vergelijkbaar met het bed and breakfast-systeem in Engeland. Meestal is het een klein huis of een groot appartement, waar een gastenverblijf met ongeveer 3 - 4 kamers is plus een ontbijtzaal. De kamers zijn zeer schoon en goed uitgerust, maar niet altijd met een eigen badkamer. Voordeel van Casas particulares: U wordt zeer warm en zeer gastvrij ontvangen. En uw wensen over bijv. het ontbijt, zal


3* Hostal in Havana vieja

El Sueno CubanoEl Sueno Cubana El Sueno Cubana El Sueno Cubana

Hostal Sueño Cubano ***

Sueño Cubano gelegen in het hart van het oude Havana, op een steenworp afstand van de Avenida del Puerto en het  beroemde Plaza Vieja. Dit kleine, comfortabele hotel heeft slechts zeven stijlvolle kamers. Pas onlangs werd het met liefde en toewijding gerenoveerd. Het combineert perfect de koloniale charme van de oude dagen met een moderne ambiance in een gezellige sfeer.
Mooie antieke meubels, marmeren vloeren, oude tegels, ruime douches, prachtig ontworpen badkamers, originele details. Veel is tot in de perfectie gerestaureerd en daarbij biedt het onze gasten een aangenaam feel-good omgeving buiten de drukke straten van het oude Havana.


Accommodatie(s) in Havana Trinidad
Casas particulares **
In Trinidad bieden wij door speciaal geselecteerde Casas particulares. Deze accommodaties staan bekend om het goede ontbijt, het persoonlijke contact met de Cubanen en de goede verzorging. In een casa particular leert u de Cubaanse cultuur maar heeft u toch de vrijheid zoals in een hotel.