viadanza dansreizen naar Havana, Cuba Terug naar de index van viaDanza salsa dansreizen naar Cuba
over viadanza het reisprogramma salsa cuba infos hotels prijzen en kalender online boeken contact
 

Waarom met viaDanza naar Cuba en niet met een andere reisorganisatie?

     

 

 
 
 


Prijzen en data 

Uw hotel boeken Havana en of Trinidad ,Cuba. Hier vind u onze prijzen

Een overzicht van onze prijzen.

... meer

 
   
 
 


Online boeken

Gemakkelijk en snel een van onze fantastische salsa reizen naar Cuba

                         ... meer

 

 

   
 
 


Het dansteam in Cuba

dansteam viaDanza in Cuba

... meer
 

 
   
 
 


Onze linkpartners

Hier vindt u onze salsa linkpartners
    
                        ... meer

 

viaDanza die het unieke dansconcept, danslessen met Cubaanse danspartners 10 jaar geleden hebben geintroduceerd in Cuba en jarenlange ervaring in staat zijn om u het land te laten beleven. Salsa is namelijk meer dan een dans, het is een gevoel. Met onze eigen dansschool in Havana en professioneel dansteam geven wij u de mogelijkheid de gepassioneerde Cubaanse levenstijl mee te maken en wie weet zelfs eigen te maken.

Havana Centro

viaDanza is toegankelijk voor iedereen, jong en oud, met of zonder partner en van beginners tot gevorderden. Voor elke deelnemer is er een Cubaanse danspartner die u tijdens de lessen en vele feesten zal begeleiden.

Reizen en dansen met viaDanza betekent dat u kennis gaat maken met alle facetten van dit fascinerende land. De cultuur, geschiedenis, muziek, dans en de huidige politieke situatie maakt Cuba tot een veel besproken en boeiend land.

viaDanza geeft u alle ruimte en vrijheid, buiten de lessen om, invulling te geven aan uw persoonlijke reiswensen. Wij bieden culturele excursies aan maar het staat u vrij om andere keuzes te maken.

Kortom:

víaDanza biedt u een onvergetelijke reisbelevenis dat uit vier facetten bestaat.

Authenticiteit:
Met víaDanza leert u het land, de mensen, cultuur en salsa echt kennen.
U leert de inwoners kennen, u spreekt en danst men hen. De cultuur beleven met al uw gevoel!

Competentie:
Met víaDanza en haar jarenlange ervaring op het gebied van reizen, wordt u bijgestaan door professionelen met jaren van ervaring. Van onze gidsen, vertalers tot ons “ inheems” dansteam.

Salsa-hotspots:
Met víaDanza reist u alleen naar plaatsen, waar de salsa in de breedste zin van het woord, kookt. U reist naar steden en gebieden die een salsa kern hebben en waar het salsa gevoel diep geworteld zit.

Droomreis:
Met víaDanza reist u alleen naar die gebieden die aantrekkelijk en authentiek zijn. Als u zich kan plaatsen op een terras met een Cubaanse cocktail en geniet van het salsa geluid dat bijna uit ieder huis komt, dan bent u  hier op de goede plek, hier bij viaDanza.