víaDanza Salsa-dansschool

víaDanza Salsa-Dansschool Stuttgart

werd opgericht in 2001 en is nu een van de meest prominente salsa scholen in Stuttgart, Esslingen en Nürtingen. Op het programma staan ​​de belangrijkste salsa-dansstijlen, van Cubaanse stijl tot New York-stijl. Maar je kunt ook merengue, bachata en vele andere Latijns-Amerikaanse dansen hier dansen en leren. De lessen volgen altijd drie vaste regels: leer van de beste, heb plezier, geniet van salsa puur gevoel.

 Helena "Lena" Bernardo, hoofdinstructeur van viaDanza, ontwikkelde de "viaDanza" dansles systeem dat voor een belangrijk deel op de toepassing viaDanza dans trips.
Het víaDanza-cursussenysteem heeft meer dan 15 jaar onderwijservaring en een verfijnd beoordelingsconcept. Voor alle dansniveaus biedt het opeenvolgende cursussen. Daarnaast is er een levendige uitwisseling met de internationale viaDanza dansles team alsmede door de blootstelling van geselecteerde gast coaches uit Europa en het Caribisch gebied voor verschillende dansplezier, dans succes en variatie.

Degenen die willen viaDanza leren kennen  in Stuttgart, kan een van de regelmatig geplande GRATIS introductie Works bijwonen. Deze workshops beginnen altijd een week voor de start van een nieuwe beginnerscursus.

Alles over viaDanza, het cursusprogramma en vele andere interessante informatie over salsa onderwerpen zijn te vinden op de homepage van viaDanza dansschool: www.viadanza.de/tanzschule

 

Danspresentaties met Lena Bernardo

Lena is de directeur van de vía Danza dansschool en supervisor voor de internationale víaDanza-dansteams