víaDanza in Nederland

Sinds 2005 is er een víaDanza-kantoor in Nederland. 
Nederlandse en internationale groepen kunnen de viaDanza reizen hier boeken en een onvergetelijke reis naar Cuba beleven.

Het team van víaDanza in Nederland bestaat uit

Karen Beerends:  Karen, die tijdens haar reizen veel van de wereld heeft gezien, ging voor het eerst naar Cuba in 1999 en voelde zich onmiddellijk thuis in het land met de gepassioneerde levensstijl van haar inwoners. Ze heeft zich, gedurende de wintermaanden  in Havana gevestigd. Gedurende deze tijd heeft zij samengewerkt met de Duitse organisatie víaDanza. Karen was onder de indruk van de hoge kwaliteit van de dansschool en de perfecte organisatie van de reizen naar Cuba.
 viaDanza heeft exclusief contract met de beroemde en oudste dansschool in Havana.

Minou Spits: Was als manager commercieel en financieel werkzaam in het bedrijfsleven. Over de jaren heen heeft zij een passie ontwikkeld voor de Cubaanse cultuur, dans en muziek. Vanuit deze passie en ervaring in de diverse diensten is zij onder andere verantwoordelijk voor het uiterlijk van víaDanza op het internet, het contact met de klanten en de boekingen.

VíaDanza is tegenwoordig een begrip in Nederland en organiseert regelmatig dansvakanties naar Cuba voor zowel Nederlandse als internationale klanten.

 

      Minou Spits & Karen Beerends

               www.viadanza.nl