Reis Info - Lissabon (7 dagen)

Kizomba in Lissabon is heel bijzonder. In geen enkele andere stad in Europa, wordt deze dans gedanst met zoveel passie en liefde. Vanuit de Portugese koloniën in Afrika, vond hij zijn weg naar Lissabon. Zo zou men de hoofdstad van Portugal omschrijven als de "bakermat van de Kizomba" in Europa. De eerste Kizomba danscursus vond hier plaats, en vele internationale Kizomba leraren werden opgeleid in Lissabon. Zij zijn degenen die deze prachtige dans in Europa en daarbuiten hebben verspreid.

Lissabon is lokaal bekend als "de schoonheid van de Taag." De stad ademt de onweerstaanbare charme van de oude tijden toen Lissabon een grote havenstad was . Prachtige paleizen, kloosters en alledaagse plekken zijn het bewijs van de voormalige koloniale grootte van Lissabon. Kronkelende steegjes en trappen charmeren de bezoekers. Er is ook het jonge Lissabon - dynamisch, kosmopolitisch en modern. "Leven en laten leven" is het motto. De jongeren komen samen in trendy clubs en restaurants aan de oevers van de Taag of zij zwerft door het Bairro Alto uitgaanscentrum, dat is omgeven door vele bars, cafés en restaurants.

Boek nu

Data and prijzen

3 Sterne Hotel
Prijs 890 € (200 € Single Room Supplement)

Boek nu

Kizomba is een dans samen te voegen met het gevoel en ritme dat in de buurt komt van een onweerstaanbare eenheid.

Het dansconcept in Lissabon
Op elke reis worden twee niveaus gegeven in twee groepen van 12 personen. De niveaus worden nauwkeurig gedefinieerd voor elke reis - bijvoorbeeld, Intermediate en Advanced. Iedereen die te goed heeft geoordeeld, kan daarom gemakkelijk over te schakelen naar de andere groep.

n tot 12 personen worden samen onderwezen in een groep. Het niveau van differentiatie vindt dan plaats binnen de groep.

Het Kizomba Team: Tony Gomes en Team

Tony is één van de oprichters van de eerste Kizomba dansschool in Duitsland en hij is in de Kizomba scene bekend tot ver buitende grezen. Samen met Justy  geeft Tony op verschillende weekdagen les in Kizomba. Daarnaast wordt hij regelmatig uitgenodigd op festivals, workshops en congressen over de hele wereld. In 1996 begon Tony met Kizomba onderwijs. In 2010 is hij vervolgens een dansschool opgericht in Stuttgart, de dansschool "Afro Moves". Hij is een authentieke bemiddelaar van de Afrikaanse Geesten door Tony Angolese roots en zijn liefde voor Kizomba. Zijn doel is om muziek en dans ende vreugde van zijn Afrikaanse thuisland te delen met zijn studenten.

Boek nu

Service Lissabon (7 dagen) excl. vlucht (2019)

De prijs omvat de volgende diensten 

  • 6 overnachtingen in het driesterren hotel
  • Welkomstdrankje met snacks
  • 14 uur Kizomba-danslessen
  • Tramticket naar het centrum van Lissabon
  • Uitnodiging voor een gezamenlijk diner
  • Up-to-date informatie, tips voor vrije tijd en organisatie van nachtlevenactiviteiten, bijv. Bezoek aan trendy dansclubs en bars
  • On-site ondersteuning door Engelstalige reisgids

Reis zonder vlucht!

Voor aankomst raden we een vlucht aan via internet of een reisbureau te boeken. Als een reis niet kan plaatsvinden, vergoedt víaDanza de annuleringskosten van reeds geboekte vluchten.

Wilt u ervoor zorgen dat uw reservering bij víaDanza werkt voordat u een vlucht boekt? Schrijf ons dan  een e-mail  of bel ons (00 31 (0)624368975), wij reserveren uw plaats tot u een vlucht heeft!

víaDanza-trips kunnen op verzoek worden verlengd en uitgebreid, afhankelijk van beschikbaarheid.

Dit is vooral handig als de vluchten naar licht gewijzigde data goedkoper kunnen zijn

Boek nu

Het 3-sterren hotel Florescente ligt in het historische centrum van Lissabon in het centrum aan de voorkant van het Colosseum, op 2 minuten van Plein Restauradores en Rossio. De receptie is 24 uur per dag geopend en biedt gratis draadloos internet op alle kamers. De kamers van het Residencial Florescente zijn voorzien van satelliet-tv en een eigen badkamer.

 

 

Boek nu
In een oogopslag Boek nu
23.09.2019 - 29.09.2019

Lissabon Kizomba 1 | 23.09–29.09.2019

Kizombareise mit Tony Gomes

Lissabon - Kizomba

Kizombareise met Tony Gomes

7-daagse Kizomba-danstocht naar Lissabon

DEELNEMERS
6 - 20 personen; voor alleenstaanden en koppels .

Danscursus
Kizomba dansles: 14 uur. Vanaf 12 deelnemers zijn de lessen verdeeld over 2 groepen.

AANKOMST / VLUCHT
Alle tours in Portugal worden aangeboden zonder vluchten en luchthaventransfers. Mocht een verlenging van de reis worden aangeboden vanwege het tarief, dan is dit op elk moment mogelijk. Wilt u ervoor zorgen dat uw reservering bij víaDanza werkt voordat u een vlucht boekt? Schrijf ons dan of bel ons, we reserveren je plaats tot je een vlucht hebt!

DANSNIVEAUS / STIJLEN
- voor beginners met basis- en gemiddeld niveau
- Kizomba

Prijs

Van 890 €