Reis info - Mallorca (7 Dagen)

Mallorca, wat een eiland! Perfect voor dromen, liefhebben, wandelen, feesten, drinken, eten, genieten ... en salsa dansen. Vooral Palma de Mallorca biedt een geweldige Latijns-Amerikaanse muziek- en dansscene. Veel clubs, bars en salsa-loketten nodigen u uit voor feestjes, meestal tot het ochtendgloren. Dat is puur salsa gevoel.

Ook in andere opzichten is Mallorca sexy en veelzijdig. Dit omvat een ongelooflijk mooie natuur met bergbossen, turquoise baaien, brede duinenstranden en de grote hoofdstad La Palma. Bovendien fascineert Mallorca met zijn entertainment. Als je van een feest houdt, kun je er praktisch feest van maken. Natuurlijk vinden zelfs salsadansers hier de beste omstandigheden.

Als u op zoek bent naar rust en natuur, hoeft u niet ver te zoeken. De meeste zijn slechts een paar stappen verwijderd en u bevindt zich weg van alle drukte van orchideeën, vlinders en krekels. Niet te vergeten: de culinaire hoogstandjes. De keuken van Mallorca is een van de beste ter wereld op alle niveaus, van de eenvoudige boerderijkeuken tot de driesterrenentempel.

Boek nu

Mallorca - Verloop van de reis* (Bachata)

Mallorca - Voorbeeld van de reis * (7 dagen)

1e dag, maandag    
Aankomst in Mallorca en inchecken bij hotel EL CID. 'S Avonds ontmoeten we elkaar voor een welkomstvergadering in de lobby van het hotel met een welkomstcocktail. Als je wilt, ontmoet je dan na het eten voor een kleine wandeling over de promenade. De avond eindigt in een ontspannen sfeer op het strandterras van de ARXI Bar.

Dag 2, dinsdag
ochtend beginnen we met de danslessen en de praktijk op de expressie -en stijlen. Na het groeperen van één uur les volgen cijfers en partner werk. In de middag, georganiseerd door viaDanza rondleiding door de stad is in de oude stad van Palma de Mallorca op de Programm.Für de avond viaDanza heeft organiseerde een bus om ons naar de "Jockey's - Club" is het besturen van een trendy Bachata Bachata -en clubs Palma de Mallorca.

3e dag, Woensdag
Zoals elke ochtend komen we in de stemming met de danslessen. De middag is vrij. Verken uw vakantiebestemming Can Pastilla en de omgeving van het hotel. Of geniet van een paar uur in het eigen zwembad van het hotel of direct aan het fijne zandstrand er tegenover. Voor de avond hebben we geregeld om samen te dineren in een restaurant aan de boulevard. We genieten van het heerlijke eten en de Spaanse rode wijn met een prachtige zonsondergang.

4e dag, donderdag    
De dag begint ontspannen: Een duik in het zwembad, ontbijten, Bachata-lessen. Breng de middag op je stemming. Zonaanbidders gewoon genieten van een dagje aan het strand of bij het zwembad. Sportliefhebbers kunnen de veelzijdige recreatie en (water) sportfaciliteiten in de omgeving te gebruiken. Een dagelijkse tip voor eiland ontdekkingsreizigers: Huur een scooter en beginnen met een klein eiland trip. Mallorca bergen is uniek en aan de kust kan worden gevonden buiten de gebaande paden nog steeds romantische vissersdorpjes en afgelegen baaien, zoals het zuiden van Santanyí ligt strandparadijs Cala de Sa Comuna en Cala S'Amunia. Donderdagavond de Mallorca Bachata gemeenschap vergadert in Paseo Maritimo. Er is de kleine Cubaanse bars zoals de "Malecon" of de "La Habana". Kleed je niet te warm, het wordt heet. Trouwens: onze nachtelijke dansevenementen zijn natuurlijk altijd vrijwillig

Dag 5, vrijdag
Na het ontbijt verfijnen we stijl, expressie en houding met nieuwe Bachatalessen. 'S Middags heb je genoeg tijd voor een nieuwe excursie. Bezoek de legendarische Sa Dragonera - Dragon Island. Een prachtig natuurlijk hoogtepunt dat zijn bezoekers betovert met zijn unieke fauna en prachtige uitzichten. Op vrijdagavond is Bachata Dance Night in de mooiste en meest aantrekkelijke scèneclub van het eiland: de trendy clubstemmingen in portals. Deze avond zal lang, intens en zeker een ervaring voor alle deelnemers zijn.

 

Op de zesde dag, op zaterdagochtend
, zijn de laatste eenheidsdanslessen. We besluiten de les nogmaals met de demonstratie van onze Cubaanse dansleraren, die alle geleerde figuren en technieken voor de camera herhalen. De groep ontmoet elkaar aan het einde van de avond samen in de bar aan het zwembad van het hotel. Het Cubaanse dansdocententeam biedt een muziek- en showvoorstelling en animeert opnieuw voor de laatste Bachata-rondes. Als je wilt, bespaar jezelf dan de rest van de avond om afscheid te nemen van het eiland in een van de vele disco's. Er wordt een laatste, lange en perfecte Bachata-avond gevierd.

  

7e dag, zondag
Onze tijd op het eiland eindigt helaas vandaag. Hasta la vista Mallorca en tot ziens ...

* Dit proces is exemplarisch voor deze reis en kan in individuele gevallen variëren.

 

Boek nu

Data and prijzen

4-sterrenhotel met gedeeltelijk uitzicht op zeel
Prijs 990 € (150 € Single Room Supplement)

4-sterrenhotel met uitzicht op zee
Prijs 1.150 € (150 € Single Room Supplement)

Boek nu

Mallorca-Zon-Strand-en-Salsa-aanbod... 

víaDanza-dansaanbod in Mallorca
In Mallorca bieden wij salsa Cubana lessen. Op iedere reis wordt een groep 12 mensen onderwezen in twee levels en in twee groepen. De niveaus worden precies bepaald voordat de reis begint en volgen elkaar direct op (Intermediate en advanced). Iedereen die toch een niveau verkeerd heeft ingeschat kan gemakkelijk van groep wisselen. Wanneer een groep kleiner dan 12 deelnemers is dan geven wij de lessen in het zelfde tijdschema. Het niveau onderscheid vindt dan plaats binnen de groep.

De lessen worden in de ochtend in het hotel gehouden. De oefeningen iedere avond. Gedurende de les leer je nieuwe figuren en (als man) details van het leiden. Additioneel vergeten wij natuurlijk niet de body moves en shines. We hechten veel waarde aan de interpretatie van de dans zoals stijl en expressie. Daarvoor doen wij regelmatig een seperate les voor mannen en vrouwen om daarna weer samen te komen in de Styling klas en zo het geleerde weer in de praktijk te brengen.

Stellen en singles
De Mallorca trip is uitermate geschikt voor stellen en singles.

víaDanza-Trainer teams in Mallorca
De danslessen wordt onder toezicht van gespecialiseerde trainer teams gehouden. Alle instructeurs hebben een staat van dienst met het geven van lessen binnen hun specialisatie en hebben een excellente reputatie opgebouwd. Salsa Cubana Mallorca reizen worden gegeven door een team dat speciaal vanuit Cuba is gekomen.

 

 

Boek nu

Diensten Mallorca (7 Dagen) Bachata

De prijs omvat de volgende diensten 

  • 6 hotelovernachtingen met ontbijt en halfpension in het 4 * Hotel EL CID
  • Welkom bij de welkomstbijeenkomst op de dag van aankomst
  • 14 uur danslessen salsa of bachata
  • Overdracht en toelating tot twee salsaclubs in de avond
  • Stadstour door de oude binnenstad van Palma
  • Up-to-date informatie, tips voor vrije tijd en organisatie van nachtlevenactiviteiten, bijvoorbeeld trendy discotheken en bars bezoeken
  • On-site ondersteuning door Duitstalige reisgids

Reis zonder vlucht!

Voor aankomst raden we een vlucht aan via internet of een reisbureau. Als een reis niet kan plaatsvinden, vergoedt víaDanza de annuleringskosten van reeds geboekte vluchten.

Wilt u ervoor zorgen dat uw reservering bij víaDanza werkt voordat u een vlucht boekt? Schrijf ons dan  een e-mail  of bel ons (0711 21959236), wij reserveren uw plaats tot u een vlucht heeft!

víaDanza-trips kunnen op verzoek worden verlengd en uitgebreid, afhankelijk van beschikbaarheid. 
Dit is vooral handig als de vluchten naar licht gewijzigde gegevens goedkoper moeten zijn!

Boek nu

Hotel El Cid **** / Mallorca

Hotel El Cid ligt direct aan het strand van Can Pastilla en heeft ruime kamers met zee en zij-zeezicht. Rondom het hotel zijn er diverse winkels, restaurants en bars. Er is een directe busverbinding vanaf het hotel naar Palma de Mallorca (10 km).

 

 

Boek nu
In een oogopslag Boek nu
22.07.2019 - 28.07.2019

Mallorca Bachata 22.07. – 28.07.2019

Bachata met René - SalsaHH

7-daagse Bachata-dansreis naar Mallorca

met René Zambrana

DEELNEMERS
6 - 20 personen; voor alleenstaanden en koppels .

Danscursus
Bachata dansles : 14 uur. Vanaf 12 deelnemers zijn de lessen verdeeld over 2 groepen.

AANKOMST / VLUCHT
Alle tours in Spanje worden aangeboden zonder vluchten en luchthaventransfers. Mocht een verlenging van de reis worden aangeboden vanwege het tarief, dan is dit op elk moment mogelijk. Wilt u ervoor zorgen dat uw reservering bij víaDanza werkt voordat u een vlucht boekt? Schrijf ons dan of bel ons, we reserveren je plaats tot je een vlucht hebt!

DANSNIVEAUS / STIJLEN
- voor beginners met basis- en gemiddeld niveau
- Bachata

Prijs

Van 990 €