Privé accommodatie in Havana

Casa Olga

Uitgerust met 3 kamers, 2 badkamers, een salon, 2 ontbijtruimtes en een balkon; als extra service: avondeten, hapjes en drankjes, kleding wassen; de huisleiding spreekt Spaans en Engels. In het gebouw van Casa Olga zijn er nog drie andere Casa Particulares voor onze gasten; Van bijzonder charme is het grote dakterras van het gebouw met een prachtig uitzicht over Havana.

Prijs op aanvraag

ACCOMMODATIE AANVRAGEN

Hostal Sueño Cubano *** 

Sueño Cubano ligt in het hart van Oud Havana, op slechts een steenworp afstand van de Avenida del Puerto en de beroemde Plaza Vieja. Dit kleine, comfortabele hotel heeft slechts zeven stijlvolle kamers. Het is onlangs met veel liefde en toewijding gerenoveerd en combineert vandaag de koloniale charme van vroeger met een moderne ambiance in een gezellige sfeer.

Mooi antiek meubilair, marmeren vloeren, oude tegels, royale douches, prachtig ontworpen badkamers, originele details ... veel is tot in de perfectie hersteld. Dit is leuk en het biedt onze gasten een aangename feel-good omgeving buiten de levendige straten en steegjes van Oud Havana.

 

Prijs op aanvraag

ACCOMMODATIE AANVRAGEN