Hotels in Havana Stad

Nacional *****
Hotel Nacional, gebouwd in 1930, is misschien wel het meest beroemde hotel in Cuba. Op 8 verdiepingen biedt het prachtige gebouw meer dan 400 kamers. Naast verschillende restaurants, is er een zeer verzorgde tuin met 2 zwembaden, een oppasservice, autoverhuur en een taxistandplaats. De comfortabel ingerichte standaardkamers zijn voorzien van badkamer, toilet, haardroger, airconditioning, telefoon, satelliettelevisie, huurkluis en minibar.

Prijs op aanvraag

HOTEL AANVRAGEN

TRYP Habana Libre ****

Hotel Habana Libre is een van de grootste en hoogste hotels in Cuba. Het is gelegen in het hart van Havana aan de beroemde La Rampa in El Vedado. Het is slechts een paar stappen naar de havenpromenade van Malecon. De lobby van het hotel is zeer groot, luchtig en indrukwekkend. Meer dan 500 kamers zijn verdeeld over 25 verdiepingen en ze zijn allemaal groot en schoon. Op de bovenste verdiepingen bieden het hotel een fantastisch uitzicht op de stad en de zee.

Prijs op aanvraag

HOTEL AANVRAGEN

Inglaterra ****

Het Inglaterra is centraal gelegen naast het Nationale Theater en op slechts 200 meter van de kruising met Oud Havana. De bezienswaardigheden van de oude stad en de vele musea liggen op loopafstand. In het hotel is er een stijlvol restaurant genaamd "El Colonial". Op het dakterras met een prachtig panoramisch uitzicht over de stad is er 1 bar en grill. Eenvoudige kamer met douche, toilet, airconditioning, haardroger, telefoon, radio en satelliet-tv. 

Prijs op aanvraag

HOTEL AANVRAGEN