Lissabon

Lissabon, ook wel "het mooie op de tego" genoemd,

betoverd door pittoreske pleinen, pittoreske straatjes, prachtige gebouwen en een lissabontypische sfeer tussen vreugde en melancholie.

En Lissabon is de perfecte plek om cultuur, strandbezoek en kizombadansen te combineren. Door immigranten uit de Portugees sprekende Afrikaanse landen, is er alleen de normale disco's en bars een gevestigde toneel voor Kizomba, Semba en Kaapverdische muziek. Deze dansen worden hier met meer soul gedanst dan in veel andere grote steden in Europa.  

Naast muziek en dans biedt Lissabon een uitstekende recreatieve en avontuurlijke ervaring. Interessante musea, kerken, paleizen, monumenten, winkelmogelijkheden, markten ... voor ontdekkingsreizigers en wandelaars, deze stad is een paradijs. Daartussen nodigen mooie straatcafés uit voor een drankje of een latte macchiato. Neem een ​​pauze en bekijk prachtige illustere mensen en types van over de hele wereld, hier is een inspirerend, middagvullend tijdverdrijf.

De stranden zijn ook gemakkelijk te bereiken, omdat Lissabon aan zee ligt. Natuurlijk, zeevruchten staan ​​op de top van veel menu's. En voor gasten die van verse vis houden, is Lissabon een feest.

Lissabon kan het best worden genoten in een ontspannen laissez-faire-modus. Tijdens de lunch kunt u genieten van regionale gerechten en Portugese wijn. Laat je dan door de straten dwalen. Na zonsondergang kunt u uitkijken naar het nachtleven. Talloze bars en clubs wachten al op je dansbenen. En ze houden stand; bij voorkeur tot in de vroege ochtenduren. De Lichtstad zwaait zelfs 's nachts!