Barcelona

Barcelona is een prachtige stad. De reis begint op zondag en eindigt op zondag. Ze is dus ideaal voor een intensieve korte vakantie van zon, salsa, stad, het strand en de zee.
Met uitzondering van de aankomst en vertrek dag is salsa dansen en leren het programma. Kijk er naar uit, om onderwezen te worden door de beste salsa instructeurs van Spanje.
De nachten zijn uw salsa passie. Er zijn talloze bars, clubs en salsatheques, waar je kunt dansen en feesten tot in de vroege ochtend. 
Overdag dag kunnt u uw eigen prioriteiten te stellen: Ga winkelen op de Ramblas, dineren bij de uitstekende keukens van Barcelona en geniet van de moderne architectuur en musea.

U ziet Barcelona is een feest voor de zintuigen.

La Nocha - Spanje nachten zijn uniek

Het is een bijzondere culturele identiteit, dat is  dus alleen wat je in Spanje meemaakt: nachten zonder einde. Mensen lopen 's nachts op de weg; het is flaneren, kletsen, drinken een glas en eten om 22.00 uur 's avonds. Het is gevuld met steegjes, bars en nachtclubs, de stemming stijgt, er wordt gedanst, gevierd, muziek gemaakt  en gelachen tot het ochtendgloren. En niet alleen in het weekend. Hoe de Spanjaarden de dag overleven, blijft een mysterie. Wetenschappers vermoeden het speciale Fiesta gen, in combinatie met de mogelijkheid met de ontspannen siestas in de namiddag. Deze laatste werkt ook voor niet-Spanjaarden, het is aan te raden dit uit te proberen en te genieten van de Spaanse manier van leven.