Lady Style Málaga

Málaga is beroemd om haar 320 zonnedagen per jaar!

Malaga aan de Costa del Sol. Meer dan 17 stranden wachten op de nabijheid van de zon-hongerige salsa dames. Malaga staat bekend om haar 320 zonnige dagen per jaar! Bovendien straalt Málaga door een Arabisch-Moorse flair veel exotisme uit. 

De dames reizen naar Malaga is speciaal aangepast aan de behoeften en problemen van salsa vakantiegangers. Gedurende de dag kunt u genieten van een speciaal op maat voor vrouwen gemaakte danslessen. In de avond te veroveren we de Malaga salsa clubs waar we wervelen en met Salseros op de dansvloeren uitproberen wat we geleerd hebben. De leer units worden uitgevoerd door de dansinstructeur Doris Martinez . Vooral de  dans elementen zoals vrouwen die willen doen staan op het programma, zoals Arm styling, expressie, lichaamsbeweging en nog veel meer!

Accommodatie, het 3-sterren Hotel Itaca  - midden in prachtige oude centrum van Málaga. Kijk uit naar deze nieuwe, exclusieve aanbieding: Voor vrouwen die stijl, hoge normen en het niveau te willen opwaarderen. Voor de echte salsa dames... 

 

Geniet van de speciaal op maat gemaakte reis voor vrouwen.

1. Geen danspartner nodig. Werk met een professionele coach om jouw technieken te verbeteren! 

2. Prachtige accommodatie in een 3 sterren hotel, midden in het historische centrum van Málaga, met een dakterras en een zwembad. 

3. Bezoek vele goede restaurants, tapas bars en salsa feesten in Málaga - Fun is een must! 

4. 3 avonden gaan gepaard met een aantal lokale dans partners, zodat uitvoeren wat u tijdens de reis heeft geleerd.