Het víaDanza-Team in Barcelona

In Spanje krijg je onderricht van internationale teams uit Spanje, Cuba en Duitsland. De teamsamenstelling is afhankelijk van de locatie, de aangeboden dansstijl en de respectieve dansniveaus. Lees meer over het víaDanza-team uit Barcelona in de korte biografieën hieronder.

Helena „Lena“ Bernardo 

Focus: Salsa Cubana

Lena is mede-oprichter en mede-eigenaar van víaDanza Dansreizen en ze heeft de lesmethode voor onze dansreizen ontwikkeld. Het concept kenmerkt zich vooral door het feit dat precisie en plezier perfect gecombineerd worden. Alle details over de structuur van de figuur, de uitdrukking, de begeleiding en hoe deze elementen het best kunnen worden gebruikt, maken deel uit van het onderwijsprogramma.

Gastteam uit Cuba

Voor de reizen naar Spanje nodigen we een jaarlijks wisselend instructieteam uit Cuba uit. Dit zijn altijd topgetrainde dansdocenten van ons víaDanza-dansteam Havana. 

Jorge „Camagüey“ Izalguez

Focus: Cuban Style

Jorge is een freelance Cubaanse dansleraar en animator in Barcelona en een wereldberoemde en erkende salsa-instructeur op vele internationale salsa-congressen. Samen met het Buenavista-team traint hij de ViaDanza-tourgroepen in Barcelona.

René Zambrana

Focus: New York Style

René is een van de meest beroemde en succesvolle salsa-leraren in Hamburg. Opgegroeid in de metropool São Paulo en de zoon van een Boliviaanse vader en een Braziliaanse moeder, werd het ritme als het ware met de paplepel ingegeven.

Das Buenavista-Team

Trini en Andrés zijn ervaren salsa-instructeurs van de meest succesvolle dansschool in Barcelona, ​​het Buenavista-team. Ze werd internationaal bekend door vele optredens buiten Spanje. Het team is gespecialiseerd in New York en LA Style (Los Angeles Style).

 

Team Cuba

24 dansassistenten en danspartners zorgen voor een perfecte dansles.
… meer lezen

Team Mallorca

In Mallorca krijg je les van verschillende teams, afhankelijk van de aangeboden dansstijl
… meer lezen

Team Málaga

Bij team Malaga zitten veel bekende dansleraren.
… meer lezen

Team Lissabon

Tony Gomes en Justy Betkier geven les over onze Kizomba-reizen naar Lissabon
… meer lezen