Ons team in Havana

Pedro Rodriguez

Gedelegeerd bestuurder en vertegenwoordiger van het team van viaDanza Cuba. Oprichter en directeur van het dansgezelschap "Danza Chèvere", een van de geheimen en attracties van de salsa-scene in Havana met zijn salsa-dansshow.

 

 

Dayana Fayardo

Dayana Fayardo is vice-directeur van de víaDanza Compania de Baile Cuba en is Pedro's 'rechterhand. Zij beheert alle voorbereidingen en uitvoering van onze groepsreizen en is ook de contactpersoon voor onze organisatorische vragen. Na het succesvol afronden van haar bachelor in Ierland (zakelijk toerisme), werkt ze sinds begin dit jaar voor ViaDanza in Cuba.

Alexander Perez (Alex)

Alex beheert alle activiteiten rond de groep - van transport tot accommodatie in hotels en Casas Particulares. Hij kent de beste en hipste dans-locaties in Havana en organiseert de concertbezoeken, evenals deelname aan dansmatinees en andere evenementen. Alex is ook een uitstekende salsadanser en zorgt altijd voor een goed humeur.

Zahari Savon Mulen

Zahari is een professionele danser en dansleraar, opgeleid aan de "Nationale School van Docenten der Kunsten in Havana" als een professor in de traditionele Cubaanse dansen. Zahari heeft de algehele leiding van de docenten dansdocent en de salsa-instructeurs. Haar lessen worden gekenmerkt door een speciale methodologie om verschillende danstechnieken te leren, en ze combineert dit met de ervaring van het voelen en het beleven van de salsa.

Damian Zayas Casal

Damian is een professionele muzikant en percussieleraar. Hij voltooide zijn opleiding aan de muziekschool "Felix Varela" en is gespecialiseerd in alle Cubaanse percussie-instrumenten. Damian leert ritme en tactiek, het gebruik van de verschillende instrumenten binnen de Cubaanse dansstijlen en hij geeft de deelnemers het veilige gevoel om de muziek en het tempo met de juiste toewijding te herkennen. Daarnaast is Damian beschikbaar in de cursussen als een salsa-instructeur.

Willian Piñeiro Servia

Willian is een getrainde danser, afgestudeerd aan de Escuela Nacional de Arte en de Conjunto Folclórico Nacional de Cuba. Hij was jarenlang danser van de "Grupo Folclórico" Vinent y su Rumba Caliente. "Als lid van Cubaname en Grupo Cubano's" van Willy Campa "heeft Willian regelmatig in het buitenland opgetreden, onder meer in Mexico, Jamaica en Frankrijk. Willian is een charismatisch Leraar die iedereen inspireert met zijn passie en passie. Willian is goed te herkennen aan zijn onmiskenbare "sonrisa" (lach)

Maickel Delgado Perez

Maickel is een getrainde danser en werkt al 4 jaar voor víaDanza. Hij was een student aan de Cubaanse hedendaagse dansschool en een lid van de Crystal Dance Company, die optrad in Varadero en de Copa Riviera Havana. Met zijn geduldige manier om salsadansen te onderwijzen en het methodisch aanpassen van de vaardigheden van de deelnemers, heeft hij een speciale reputatie opgebouwd bij veel buitenlandse studenten.

Sahiri Hernández Milian

Sahiri is een getrainde danser en dansleraar. Aan de Escuela Vocacional de Arte is ze ook succesvol opgeleid als zangeres. Naast het werken als assistent van onze docententeam, leidt Sahiri ook een dansproject voor kinderen en jongeren in Havana en is lid van Compania folclorico Orisha Oko. Het is duidelijk dat Sahiri's sterke punten liggen in haar onuitputtelijke geduld en haar speciale gave om inhoud op een duidelijke en begrijpelijke manier over te brengen; Dit alles gecombineerd met haar charme en een stralende glimlach.

Lianet Pérez Aguilera

Lianet werkt voor ons team Cuba als vertaler voor Duitstalige en Engelssprekende groepen. Naast haar bachelordiploma in Duits en Italiaans, heeft Lianet een klassieke vocale opleiding afgerond aan het Instituto Superio de Arte. Lianet doceert Duits en Italiaans in Havana en geeft Spaanse lessen voor onze groepsdeelnemers.

 

Team Mallorca

In Mallorca krijg je les van verschillende teams, afhankelijk van de aangeboden dansstijl
… meer lezen

Team Barcelona

Bij team Mallorca zitten veel internationaal bekende dansleraren.
… meer lezen

Team Málaga

Bij team Malaga zitten veel bekende dansleraren.
… meer lezen

Team Lissabon

Tony Gomes en Justy Betkier geven les over onze Kizomba-reizen naar Lissabon
… meer lezen