Groepsreizen naar Cuba, Spanje en Portugal

>> Alle Info en reisbeschijvingen van actuele groepsreizen

 

Algemene informatie groepsreizen

Reizen op het ritme van de muziek

viaDanza groepsreizen zijn puur dansplezier. Wij bieden een reisprogramma met danslessen, concerten, matinees en bezoeken aan de door ons geselecteerde dans en Salsa evenementen.
Gebaseerd op het concept viaDanza, onze salsa dansschool in Stuttgart, worden de cursussen worden gegeven door "native" dansprofessionals.
Leer de salsa dansen in een mix van Europese efficiency en vurige passie voor de dans. Plus krijgt u een dieper begrip van de cultuur, het land en de mensen.


Salsa Cubana groepsreizen zijn er in twee variaties:

1. Havana Puur
Voor de zogenaamde "Salsaholics" is deze reis precies goed: 9 dagen Havana Puur. Dat is salsa dansen, salsa luisteren, salsa leven, en een van de meest opwindende steden in Latijns-Amerika leren kennen.

In Havana Vieja - zoals de Cubanen de oude stad Havana noemen - vindt u uw accommodatie. Hier kunt u ook de originele salsa Cubana leren van onze inheemse dansprofessionals en vanaf hier zullen we je meenemen naar de restaurants en de beste salsa clubs van de stad.

2. Havana Plus - Reizen
Met deze reis boekt je een 15-daagse salsa groepsreis, die als volgt is opgebouwd:

1 .- Dag 7: Havana
8 - 11e dag: Vrij te kiezen reismodule
12 - Dag 14: Havana
Dag 15: Terug
U besteed uw eerste week in Havana Vieja  (zelfde als module Havana Puur) zoals de Cubanen de oude stad Havana noemen - vindt u uw accommodatie. Hier kunt u ook de originele salsa Cubana leren van onze inheemse dansprofessionals en vanaf hier zullen we je meenemen naar de restaurants en de beste salsa clubs van de stad.

In de tweede week kiest u een van onze 3 uitbreidingsmodules.

De laatste drie dagen brengt de groep weer samen door in Havana.
Bekijk alle reizen - boeken online >>


Salsa Cubana groepsreizen naar Spanje

 

alle reizen bekijken - online boeken>>


New York Style groepsreizen naar Spanje

Wij bieden u momenteel 7-daagse groepsreizen naar Malaga en Barcelona.

Wij bieden momenteel 7-daagse groepsreizen naar Malaga en Barcelona aan.
Op alle reizen zijn New York Style Salsa cursussen een integraal onderdeel van het reisprogramma. Deze omvatten 13 uur les plus 2 uur praktijk, 14 uur instructie (Málaga).
In de reizen worden verschillende niveaus aangeboden. De details worden precies omschreven op de reis-pagina .
De reis begint meestal op maandag en eindigt op zondag. Ze zijn daarom ideaal voor een intensieve korte vakantie van zon, salsa, stad, het strand en de zee.
Kijk er naar uit, om onderwezen te worden door één van de beste salsa instructeurs van het viaDanza team. De nachten zijn voor uw salsa passie, als je wilt. Er zijn vele bars, clubs en salsa gelegenheden, waar je kunt dansen en feesten tot in de vroege ochtend.

 

alle Reizen bekijken- online boeken>>


Kizomba groepsreizen naar Portugal

Wij bieden 7-daagse groepsreizen Kizomba naar Lissabon.
Op alle reizen zijn de Kizomba cursussen een integraal onderdeel van het reisprogramma. Deze omvatten ongeveer 15 uur instructie plus oefensessies. Verschillende dansniveaus worden onderwezen. De details worden beschreven op de reis-pagina.
De reizen beginnen meestal op maandag en eindigen op zondag. Ze zijn daarom ideaal voor een intensieve korte vakantie met zon, dansen, City, Night Live, het strand en de zee.
Met uitzondering van de aankomst- en vertrekdag staat het  dansen en leren van Kizomba op het programma. Kijk er naar uit, om onderwezen te worden door een uitstekende Kizomba paar. De nachten zijn voor uw passie voor de dans, als u wilt. Lissabon is een Kizomba hotspot en er zijn veel clubs en locaties waar deze bijzondere dans wordt gedanst.

alle reizen - online boeken >>

 

Voorbeeld verloop van een viaDanza dansreis

Wat is de typische volgorde van viaDanza dansreizen?
Welke diensten en hotels behoren tot?
Welke dansen en dans niveaus worden onderwezen?
Hier vind je een voorbeeld naar elke bestemming.

Havana Coco Taxi