Voorbeeld informatie over een "Barcelona" reis

Reis Info

In 7 dagen heeft u voldoende tijd om van deze schitterende stad te genieten. De reis begint elke zondag en eindigt op zondag. Ze is dus ideaal voor een intensieve korte vakantie van zon, salsa, stad, het strand en de zee. Met uitzondering van de aankomst en vertrek dag staat salsa leren en dansen op het programma.
Kijk er naar uit, om onderwezen te worden door de beste salsa instructeurs van het viaDanza team. De nachten zijn voor uw salsa passie. Er zijn talloze bars, clubs en salsatheques, waar je kunt dansen en feesten tot in de vroege ochtend.
Op de dag kunt u uw eigen programmma samenstellen: Ga winkelen op de Ramblas, dineren bij één van de uitstekende keukens van Barcelona en geniet van de moderne architectuur en musea. U ziet Barcelona is een feest voor de zintuigen.

Verloop van de reis

1e dag, maandag

Aangekomen in Barcelona - na het inchecken kunt u even rusten en misschien een beetje rondkijken, ontmoet de groep en de gids voor een uitwisseling van informatie in de avond. Een goede gelegenheid om elkaar beter te leren kennen is in een nabijgelegen salsabar. Hier word je door víaDanza uitgenodigd voor een welkomstsnack met heerlijke tapas. Met goede salsamuziek kunnen de eerste zich zelfs op een salsa manier de week beginnen.

2e dag, dinsdag

In de ochtend begint onze salsales. Het team vandansleraren stelt zichzelf voor. Dan is het jouw beurt om te genieten van de eerste uren van het speciale danslesprogramma in Barcelona. De middag is voor jou: verken je "Barrio" een beetje. Je zult zien dat er veel te ontdekken valt in de directe omgeving. 'S Avonds ontmoeten we elkaar voor een oefensessie gevolgd door een feest in de Sabor Cubano.

3e dag, woensdag

In de ochtend gaat de dansles de tweede ronde in. Onze tip: bezoek de "Catedral de Barcelona" - een van de meest indrukwekkende meesterwerken van de Catalaanse gotiek. Neem de tijd, terwijl je door een kerk met drie schepen en 29 zijkapellen loopt. Later maken we een bedevaart naar een van de beste salsaclubs van Barcelona: de Antilla. Daar proberen we de nieuw geleerde stappen uit en genieten we van een lange salsa-avond.

4e dag, donderdag

Met salsalessen komen we in de stemming voor de dag. Daarna heb je een paar uur rust gehad onder de palmbomen. De stadsstranden van Barcelona liggen op loopafstand. Een zonnebad, een drankje aan de strandbar, een verkoelende duik in de zee ... ontspannen. Tireless slenteren door de smalle straatjes van de oude stad en verken de vele typische "Botigas" die het straatbeeld daar karakteriseren. Botigas zijn oude, kleine, meestal art nouveau-achtige winkels die de supermarktgolf hebben overleefd en waarin goederen te koop zijn die we alleen uit verhalen kennen. Het diner wordt samen doorgebracht in Habana-Barcelona met aansluitend een salsafeest. Het dansteam víaDanza is er ook!

5e dag, vrijdag

In de ochtend beginnen we met ons favoriete ritme. In de vroege namiddag zou het tijd zijn om "La Muntanya Magica", de "magische berg" te veroveren. Hij is de 'thuisberg' van de Barcelonezen en een van de meest populaire bestemmingen. Ook moet elke reiziger minstens een keer vanaf hier genieten van het majestueuze uitzicht over de stad en de zee. Als je nog hoger wilt gaan, maak dan een rondje in het oude reuzenrad, dat bovenop de magische berg staat. Styling is terug in de avond, want vandaag is het vrijdag. Show-tijd voor stadssalseros. Plaats van handeling: de legendarische Mojito Club. En wij zijn daar!

6e dag, zaterdag

Vandaag ontvangen we onze laatste salsa les . En vandaag is ook de laatste mogelijkheid om te winkelen en boodschappen te doen. Het is het beste om jezelf in de drukte van de bruisende winkelboulevard rond de Ramblas te storten. Een bijzondere winkelervaring wordt ook aangeboden door de gastronomische markt "La Boqueria". Als je wilt weten hoe iets als de "Garden of Eden" zou kunnen aanvoelen, zou je hier moeten stoppen en het hier proberen - een droom voor alle zintuigen. Later ontmoeten we elkaar voor een laatste etentje. En gisteravond, natuurlijk, zou weer eens helemaal bij de salsa moeten horen. Beste in de "Salsongu". Op zaterdag komen hier veel lokale Latino's samen. Kijk uit naar een vurig salsafeest.

7e dag, zondag

Tot 11 uur moet je je koffers pakken en ze uitchecken. Op het vliegveld staat je vliegtuig al te wachten. Hasta siempre Barcelona, ​​het was leuk.

 

* Dit proces is exemplarisch voor deze reis en kan in individuele gevallen variëren.

Danscursus

Het team van Jorge "Camagüey" Izalguez (Cubaanse stijl) en de dansleraren van het Buenavista-team (New Yorkse stijl) behoren tot de beste salsa-dansleraren in Spanje.

VíaDanza werkt al vele jaren met 2 uitstekende salsa-teams in Barcelona. In nauwe samenwerking met hen hebben we de salsalessen voor onze Barcelonese gasten ontwikkeld. En we hebben het door de jaren heen voortdurend verbeterd en geoptimaliseerd.

Het concept van VíaDanza Barcelona

In Barcelona bieden we danslessen in de salsastijlen New York Style en Salsa Cubana. Op elke reis, van 12 personen, worden twee niveaus onderwezen in twee groepen. De respectievelijke niveaus zijn nauwkeurig gedefinieerd voor elke reis en bevinden zich direct naast elkaar - b.v. Intermediate en geavanceerd. Iedereen die zich te goed heeft beoordeeld of andersom, kan daarom gemakkelijk overschakelen naar de andere groep. Reisgroepen onder de 12 personen worden samen in een groep onderwezen. De niveaudifferentiatie vindt dan plaats binnen deze groep.

Het team

Onze salsa-instructeurs in Barcelona zijn Catalanen of Cubanen die in Barcelona wonen. Allen zijn getrainde dansers en dansdocenten. Ze hebben ook vele jaren leservaring en genieten een uitstekende reputatie, zowel in Barcelona als leraar en als danser. Sinds 2017 bieden we ook cursussen Salsa Cubana in Barcelona met de beste instructeurs van het Dania-team uit Cuba.

Diensten

In de prijs zitten onderstaande diensten

  • 6 nachten zonder ontbijt (hostel b & b of 3-sterren hotel - optioneel met ontbijt)
  • Welkomstcocktail en welkomstdiner
  • 13 uur salsa danslessen en 2 oefenlessen
  • Uitnodiging voor een gezamenlijk diner
  • Metro- en buskaart voor 5 dagen
  • Up-to-date informatie, tips voor vrije tijd en organisatie van uitgaansactiviteiten, bijvoorbeeld Bezoek trendy salsa-toonbanken en -bars
  • On-site ondersteuning door reisgids

50 EUR korting op boekingen voor koppels / per persoon


Reis zonder vlucht

Alle víaDanza-trips kunnen naar wens worden uitgebreid en uitgebreid.Dit is vooral handig als de vluchten naar licht gewijzigde gegevens goedkoper moeten zijn!

Wilt u ervoor zorgen dat uw reservering bij víaDanza werkt voordat u een vlucht boekt? Schrijf ons dan een e-mail of bel ons.

 

Voorbeeld informatie over een "Barcelona" reis

Hoe verlopen onze reizen naar onze diverse bestemmingen? Wat zijn de voordelen en hotels? Welke niveaus en dansen worden onderwezen? Hier vind je een voorbeeld voor elke bestemming.