Informatie over onze Málaga-reis

Reis info

Malaga staat bekend om zijn 320 zonnige dagen per jaar! Het zonlicht zorgt voor prachtige kleuren - soms zacht, soms krachtig, altijd schilderachtig en gewoon verleidelijk voor nieuwkomers.

Maar dat is verre van de enige magie van deze stad: een Arabisch-Moorse flair zorgt voor exotisme, een mild klimaat vleit lichaam en geest. En Málaga ligt aan de Costa del Sol: meer dan 17 stranden in de buurt wachten op zonaanbidders.

Er is ook veel cultuur te ontdekken: prachtige plekken, geweldige musea, kronkelende straatjes, prachtige promenades en parken nodigen u uit om te genieten van een wandeling. Voor víaDanza zijn gasten bijzonder aantrekkelijk: Malaga heeft een grote Latino-scène en houdt tot de ochtend opwindende salsa-avonden. 

Verloop

1e dag, maandag
Aankomst in Málaga en inchecken bij het hotel. 'S Avonds ontmoeten we elkaar in een Andalusische tapasbar voor een welkomstsnack. Hier leren we elkaar kennen en de gids biedt u actuele informatie over de reis en tips voor recreatieve activiteiten.

2e dag, dinsdag

In de ochtend ontmoet je je salsa-trainer en geniet je van je eerste salsa-lessen. Ontwerp de middag zoals jij het wilt. Onze tip: Verken het prachtige oude centrum van Málaga en bezoek de beroemde voetgangersstraat Calle Larios met zijn vele winkels. In de avond, een diner op het strand-boulevard van de wijk Pedregalejo biedt sinds maandag, de meeste bars en disco's zijn gesloten.

3e dag, woensdag

Een dansles in de ochtend brengt ons op gang. Expressie, promotie van de individuele stijl en dansen in het ritme van de muziek staan ​​centraal. Dit vereist uithoudingsvermogen, maar het is heel leuk zodra iets routine wordt. Besteden vrije tijd, voor of na de cursus met een bezoek aan de haven (in dit geval werd geopend in eind 2011, een zeer mooi nieuw gebied om te wandelen, met chique winkels, cafés en restaurants) of genieten van een duik in de zee. 16 stranden liggen direct in Málaga. Later brengen we samen een dans door in een chique salsabar in Málaga.

4e dag, donderdag
Voorafgaand aan de cursus moet je vandaag de markt van Atarazanas en zijn omgeving bezoeken. Menigte, mensen die komen en gaan, dozen, producten, kleuren en smaken, groenten, fruit, vis ... In dit deel van de stad die u nodig heeft om zich te vestigen in een van de cafés, en als je nog niet ontbeten, een paar heerlijke bestel churros en een koffie of dubbele chocolade. Als het donker wordt staan ​​er twee nieuwe hoogtepunten op het programma: ten eerste genieten we in een strandrestaurant of een origineel Andalusisch gerecht. Daarna overwinnen we de disco Molière Playa. De directe ligging aan het strand garandeert een heerlijk romantische avond.

5e dag, vrijdag
Vandaag staat oefening in de vorm van training en styling voor mannen en vrouwen op de syllabus. Oefeningen voor de schouders, het bovenlichaam en de heupen maken ons los. We leren de basisbewegingen en stappen van Afro en Rumba, de basis van Cubaanse salsa. Daarna trainen we freestyle-stapcombinaties gecombineerd met prachtige bewegingen in een perfecte houding. Wat dacht je van een bezoek aan het oude Moorse kasteel op Gibralfaro? Vanaf deze heuvel heb je een prachtig uitzicht op Málaga, de haven en de zee. Een battlement leidt naar de Alcazaba, een ander Moors kasteel uit de 11e eeuw, en vandaar terug naar de oude stad. Je moet deze wandeling niet missen! 'S Avonds trekt de levendige salsa scene van de Costa del Sol ons aan. We bezoeken een discotheek in Malaga.

 

6e dag, zaterdag
In danslessen leren we nieuwe stappen, wendingen, freestyle en paarcombinaties. Daarna kunt u een ontspannen wandeling maken langs de boulevard van Pedregalejo en El Palo en verse vis bestellen. Hij wordt gegrild of gebakken direct op het strand en het is moeilijk om deze culinaire verleiding te weerstaan. Een echte aanrader is ook een wandeling langs de zee van Torremolinos naar de jachthaven Puerto Marina in Benalmádena. 'S Avonds slingeren we de danspoot opnieuw en bellen in een heet salsa-weekend.

7e dag, zondag
In onze laatste dansles herhalen we geleerde figuren, bewegingen en stapcombinaties. Na de cursus, bezoek het Picasso Museum of het pas geopende Carmen Thyssen Museum. Het heeft schilderijen uit de Spaanse 19e eeuw, waardoor de collectie waarschijnlijk een van de meest uitgebreide ter wereld is in deze periode. 'S Avonds ontmoeten we elkaar weer voor een gezellig afscheidsdiner.

8e dag, maandag
Aan een opwindende reis komt een einde. De tassen moeten om 12.00 uur worden ingepakt en we zeggen: "Hasta luego Málaga".


* Dit proces is exemplarisch voor deze reis en kan in individuele gevallen variëren.

Dans cursus

New York Style of Cubaanse stijl - U heeft de keuze
Afhankelijk van de salsa stijl u verkiest, hebben we een passend aanbod voor u in Málaga. Onze technische staf René en Carmen (SalsaHH) uit Hamburg geven met passie en expertise les aan onze New York-stijl groepen. Voor de Cubaanse stijl Reis is ons coaching team uit Havana / Cuba verantwoordelijk is. Alle instructeurs zijn al vele jaren werkzaam in hun respectieve gebieden en geniet binnen de salsa wereld een uitstekende reputatie.

Het víaDanza-dansaanbod in Málaga 
In Malaga bieden wij danslessen in salsa stijlen: New York-stijl en Cubaanse Salsa. Op elke reis worden twee niveaus gegeven in twee groepen van 12 personen. De niveaus worden nauwkeurig gedefinieerd voor elke reis - bijvoorbeeld, Intermediate en Advanced. Iedereen die het niveau voor zichzelf anders heeft beoordeeld, kan daarom gemakkelijk overschakelen naar de andere groep. Groepen tot 12 personen worden samen onderwezen in een groep. Het niveau van differentiatie vindt dan plaats binnen de groep.
De lessen worden gehouden heel dicht bij je hotel in een studio. Binnen de cursus leer je nieuwe figuren en details. Bovendien behoren Body movement en Step School (Shines) bij de dagelijkse routine. Wij leggen veel nadruk op de dans interpretatie, stijl en expressie.

 Paren en Singles zijn welkom
De Málaga-trip is geschikt voor koppels als alleenstaanden. Het is natuurlijk mogelijk  te allen tijde aan te melden als een paar - deze geven wij € 50 korting per persoon.

Diensten

De prijs omvat de volgende diensten

  • 6 hotelovernachtingen in een driesterrenhotel incl
  • Welkomstdrankje en welkomstdiner
  • 14 uur salsa danslessen
  • Buskaartje voor de stad Malaga
  • Uitnodiging voor een gezamenlijk diner
  • Up-to-date informatie, tips voor vrije tijd en organisatie van uitgaansactiviteiten, bijvoorbeeld Bezoek trendy salsa-toonbanken en -bars
  • On-site ondersteuning door Duitstalige reisgids
  • 50 EUR korting op boekingen voor koppels / per persoon

Reis zonder vlucht!

Voor aankomst raden we een vlucht aan via internet of een reisbureau. Als een reis niet kan plaatsvinden, vergoedt víaDanza de annuleringskosten van reeds geboekte vluchten.
Wilt u ervoor zorgen dat uw reservering bij víaDanza werkt voordat u een vlucht boekt? Schrijf ons dan een e-mail of bel ons (00 31 (0)624368975), wij reserveren uw plaats tot u een vlucht heeft!

Alle víaDanza-trips kunnen naar wens worden uitgebreid en uitgebreid.

Dit is vooral handig als de vluchten naar licht gewijzigde gegevens goedkoper moeten zijn!

 

Informatie over een víaDanza-Dansreis

Hoe verlopen onze dansreizen op diverse bestemmingen? Wat zijn de voordelen en hotels? Welke niveaus en dansen worden onderwezen? Hier vind je een voorbeeldige route voor elke bestemming.