Informatie over onze Mallorca-Reis

Reis info

Mallorca, wat een eiland! Perfect voor dromen, liefhebben, wandelen, feesten, drinken, eten, genieten ... en salsa dansen. Vooral Palma de Mallorca biedt een geweldige Latijns-Amerikaanse muziek- en dansscene. Veel clubs, bars en salsa-loketten nodigen u uit voor feestjes, meestal tot het ochtendgloren. Dat is puur salsa gevoel.

Ook in andere opzichten is Mallorca sexy en veelzijdig. Dit omvat een ongelooflijk mooie natuur met bergbossen, turquoise baaien, brede duinenstranden en de grote hoofdstad La Palma. Bovendien fascineert Mallorca met zijn entertainment. Als je van een feest houdt, kun je er bijna feest van maken. Natuurlijk vinden zelfs salsadansers hier de beste omstandigheden.

Als u op zoek bent naar rust en natuur, hoeft u niet ver te zoeken. De meeste zijn slechts een paar stappen en u bevindt zich weg van alle drukte van orchideeën, vlinders en krekels. Niet te vergeten: de culinaire hoogstandjes. De keuken van Mallorca is een van de beste ter wereld op alle niveaus, van de eenvoudige boerderijkeuken tot de driesterrenentempel.

Verloop

1e dag, maandag

Aankomst in Mallorca en inchecken bij de hotels. 'S Avonds ontmoeten we elkaar voor een klein samenzijn met tapas en welkomstcocktail. Als je wilt, ga dan dansen met gelijkgestemde mensen. Of breng de avond door in een ontspannen sfeer in het hotel.


2e dag, dinsdag

In de ochtend beginnen we met de danslessen en oefenfiguren en partnerwerk. De middag is ontworpen volgens uw eigen wensen. Verken uw vakantiebestemming Can Pastilla en de omgeving van het hotel. Geniet een paar uur in het eigen zwembad van het hotel of direct aan het fijne zandstrand er tegenover. Als u 's avonds wilt dansen, kunt u een van de vele lokale salsaclubs bezoeken, hetzij in een groep of alleen. víaDanza geeft actuele aanbevelingen en tips.


3e dag, woensdag

Zoals elke ochtend krijgen we een goed humeur met een dansles. In de middag maken we graag een eerste reis naar Palma de Mallorca. Een prachtige stad! Wandel door de smalle straatjes van de oude stad, zich vergapen aan prachtige paleizen en binnenplaatsen en een kopje koffie genieten onder de arcades. Zorg ervoor dat u het historische fort van Palma bezoekt. Vanaf de dakterrassen heb je een prachtig uitzicht op de haven en de kathedraal. Ten laatste

Om 18.00 uur ontmoeten we elkaar weer voor salsalessen in het hotel en gaan dan naar de Latin-Bar Marchica. Nogmaals, er wordt salsa gedanst. Overigens: onze nachtelijke dansevenementen zijn natuurlijk altijd vrijwillige aanbiedingen - voor het geval u iets anders in gedachten heeft, zoals: om de legendarische Ballermann te testen.

4e dag, donderdag

De dag begint ontspannen: een duik in het zwembad, ontbijt, salsalessen. Breng de middag door met je gemoedstoestand. Sunbathers genieten gewoon van een volledige dag aan zee of bij het zwembad. Sportliefhebbers kunnen gebruik maken van de veelzijdige recreatieve en (water) sportfaciliteiten in de directe omgeving.

Een dagtocht voor eilandontdekkers: huur een scooter en begin aan een kleine eilandtrip. Mallorca bergen is uniek en aan de kust kan worden gevonden buiten de gebaande paden nog steeds romantische vissersdorpjes en afgelegen baaien, zoals het zuiden van Santanyí ligt strandparadijs Cala de Sa Comuna en Cala S'Amunia. Na de salsacursus beginnen we opnieuw. Donderdagavond ontmoet de Mallorca Salsa gemeenschap elkaar in Bamboo. Kleed je niet te warm, het wordt heet.


5e dag, vrijdag

Na het ontbijt verfijnen we stijl, expressie en houding met nieuwe salsalessen. 'S Middags heb je genoeg tijd voor een nieuwe excursie. Bezoek de legendarische Sa Dragonera - Dragon Island. Een grandioos natuurlijk hoogtepunt dat zijn bezoekers betovert met een unieke fauna en een geweldig uitzicht. 'S Avonds dansen we weer salsa. Eerst in het hotel, daarna in de trendy in-club "Moods" in Portals.


6e dag, zaterdag

Er is een laatste dansles in de ochtend. De rest van de dag is van jou. Maak een wandeling door Palma, breng een extra lange stranddag door of schrijf ansichtkaarten in je favoriete café ... maar bespaar een beetje van je energie. Omdat je 's avonds fitte salsabenen nodig hebt. Eerst versterken we ons in een authentiek Mallorcaans visrestaurant in Can Pastilla. Dan gaan we Tu Tuve binnen. Daar vieren we een laatste, lange en perfecte salsa-avond.

7e dag, zondag

Ons eilandleven loopt helaas tot een einde vandaag. Hasta la vista Mallorca en tot ziens ...

* Dit proces is exemplarisch voor deze reis en kan in individuele gevallen variëren.

Danscursus

De víaDanza-dansaanbieding op Mallorca

In Mallorca bieden we danslessen in de salsastijlen New York-stijl en Salsa Cubana. Op elke reis, van 12 personen, worden twee niveaus onderwezen in twee groepen. De respectieve niveaus zijn nauwkeurig gedefinieerd voor elke reis en bevinden zich direct naast elkaar - b.v. Gemiddeld en geavanceerd. Iedereen die te goed heeft beoordeeld, kan daarom gemakkelijk overschakelen naar de andere groep. Reisgroepen onder de 12 personen worden samen in een groep onderwezen. De niveaudifferentiatie vindt dan plaats binnen de groep.

De lessen vinden 's ochtends in het hotel plaats, de oefenlessen in de vroege avond. In de cursussen leer je nieuwe personages en leiderschapsdetails. Daarnaast behoren bodymovement en step school (glanst) tot het dagelijkse programma. We hechten veel waarde aan de interpretatie, stijl en expressie van de dans. Daarom zullen mannen en vrouwen apart worden onderwezen gedurende één tot twee dagen en dan herenigd worden aan het einde van de "stylingklasse" om toe te passen wat ze hebben geleerd in het partnerwerk.


Paren en alleenstaanden zijn welkom

De Mallorca-reis is geschikt voor stellen zoals singles. In het bijzonder kan de "startersreis" worden beschouwd als een "enkele reis", omdat er nauwelijks gerepeteerde dansparen zijn voor dit niveau. Natuurlijk is het altijd mogelijk om als een paar te registreren.


De víaDanza-coachingsteams op Mallorca

Afhankelijk van de salsa-stijl waaraan je de voorkeur geeft, geef je gespecialiseerde trainer-teams. Alle instructeurs geven al vele jaren salsa in hun respectievelijke specialiteiten en genieten een uitstekende reputatie in de salsawereld. Salsa Cubana-cursussen worden voor de eerste keer in 2014 gegeven door een team van Danza uit Cuba. Jojo en René (SalsaHH) uit Hamburg leren met passie en competentie onze New Yorkse stijlgroepen.

Diensten

De prijs omvat de volgende diensten

  • 6 hotelovernachtingen (4-sterren hotel met halfpension)
  • Welkomstdrankje en tapas
  • 13 uur salsa danslessen
  • 2 oefenlessen
  • Bustransfers naar 2 avondevenementen
  • Up-to-date informatie, tips voor vrije tijd en organisatie van uitgaansactiviteiten, bijvoorbeeld Bezoek trendy salsa-toonbanken en -bars
  • On-site ondersteuning door Duitstalige reisgids

50 EUR korting op boekingen voor koppels / per persoon

Reis zonder vlucht!

Voor aankomst raden we een vlucht aan via internet of een reisbureau. Als een reis niet kan plaatsvinden, vergoedt víaDanza de annuleringskosten van reeds geboekte vluchten.

Wilt u ervoor zorgen dat uw reservering bij víaDanza werkt voordat u een vlucht boekt? Schrijf ons dan een e-mail of bel ons (00 31 (0)624368975), wij reserveren uw plaats tot u een vlucht heeft!

Alle víaDanza-trips kunnen naar wens worden uitgebreid en uitgebreid.

Dit is vooral handig als de vluchten naar licht gewijzigde gegevens goedkoper moeten zijn!

 

Informatie over de víaDanza-Dansreizen

Hoe verlopen onze dansreizen naar onze diverse bestemmingen? Wat zijn de voordelen en hotels? Welke niveaus en dansen worden onderwezen? Hier vind je een reisbeschrijving voor elke bestemming.